11 mei, Workshop Houding en Zit met de Equisimulator

lokatie: 11 en 12 mei
organisatie:

Wil jij ook je houding en zit verbeteren? Meer balans op het paard? Kijken of je het paard niet in de weg zit zonder het paard ermee lastig te vallen? Dat kan, we organiseren hiervoor een leuke workshop waarbij de Equisimulator wordt gebruikt! Dat is een mechanisch paard waarop je kan leren correct mee te bewegen met het paard en jezelf beter te ontwikkelen.

We beginnen de workshop met een kennismaking en een stukje theorie over hoe het paard beweegt en over houding en zit. Daarna gaan de deelnemers elk op de Equisimulator, afhankelijk van het aantal deelnemers 30 tot 45 minuten per persoon. Daarbij krijg je natuurlijk feedback en tips! Het is mogelijk om je eigen zadel mee te nemen, zodat je leert om daarin goed te zitten.

  De kosten zijn € 40,- voor leden en € 45,- voor niet-leden. De workshop is geschikt voor jong en oud! Je kunt je tot 4 mei opgeven via aanmelden-driesporen@hotmail.com.  Geef daarbij aan of je 's ochtends (08.30-12.30 uur) of 's middags (13.00-17.00) de workshop wil volgen. En of je lid bent :) Per workshop kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Vol is vol!terug naar het overzicht